گیربکس
گیربکس
Blog Article
طول عمر: به جنس مواد، کیفیت ساخت و شرایط کاری بستگی دارد.
سایت های تخصصی: در سایت های تخصصی مقالات و راهنماهای مفیدی در مورد انتخاب گیربکس پیدا خواهید کرد.
در زیر برخی از عوامل کلیدی وجود دارد که باید هنگام انتخاب گیربکس مناسب برای نیازهای خود در نظر بگیرید.
یکی از بهترین منابع برای دریافت اطلاعات فنی و انتخاب گیربکس، کاتالوگ ها هستند. در کاتالوگ موتور گیربکس های صنعتی اطلاعاتی نظیر: نسبت دور،شافت ورودی، شافت خروجی، قدرت موتور، گشتاور و... توسط هر برند تولید کننده درج شده است.
بر اساس نوع نصب و محور خروجی گیربکسها، سه نوع دسته بندی را میتوان ارائه کرد: هم مرکز، موازی و شافت بغل؛ نوع چهارمی از انواع گیربکس ها موجود است که با نام شافت مونت یا گیربکس آویز شافت شناخته میشود که پوسته جعبه دنده بر روی شافت ورودی و الکتروموتور قرار میگیرد و بر روی زمین نصب نمیشود.
چرخ دندهها یکی از عوامل اصلی تعیینکننده نوع و عملکرد گیربکسها هستند و انواع مختلفی دارند. در ادامه میتوانید انواع تقسیمبندی گیربکسها بر اساس نوع چرخ دنده را مورد بررسی قرار دهید و درباره خرید بهترین نمونه برای پروژههای موردنظر خود، تصمیمگیری کنید.
برای مشاوره رایگان در زمینه انتخاب و تهیه کاتالوگ گیربکس حلزونی و دریافت لیست قیمت گیربکس حلزونی با کارشناسان فرامکانیک در تماس باشید.
این گیربکس ها معمولا در کاربردهایی مانند نیروگاه مطالعه از منبع ها، سیستم های خودرو و حتی ماشین آلات هوافضا استفاده می شوند. گیربکس های مورب در انواع مختلفی از جمله مورب حلزونی و مورب مستقیم وجود دارند که هر کدام برای کارهای خاص مناسب هستند.
گیربکس ها بین موتور و متحرک قرار می گیرند و با توجه به نوع و عملکرد هر گیربکس، سرعت و گشتاور مورد نیاز دستگاه صنعتی را تامین می کند که دارای انواع گوناگونی است که در ادامه این نوشتار به معرفی هر یک از آن ها می پردازیم.
گیربکسهای خورشیدی از یک چرخ دنده مرکزی برخوردارند که توسط چند چرخ دنده کوچک احاطه شده است. این گیربکسها در سیستمهای انتقال قدرت دقیق و متنوع مورد استفاده قرار میگیرند.
درواقع گیربکسهای محور موازی به طور معمول دارای چرخ دندههای ساده یا مارپیچ هستند که باعث کاهش نویز و ارتعاشات میشوند. این نوع گیربکسها در صنایعی مانند خطوط تولید و تجهیزات سنگین، کاربرد عمدهای دارند.
گیربکس صنعتی قادر به تحمل توانهای بالایی است؛ به همین دلیل در صنایع مختلف کاربرد دارد. از متداولترین کاربردهای گیربکس صنعتی میتوان به صنایع فولاد، سیمان، سنگ و سرامیک، صنعت مس و روی، میکسر بتن، صنایع غذایی و ... اشاره کرد. همچنین در حمل و نقل ریلی برای کشیدن واگن های مسافری، در خطوط انتقال آب و نفت مانند گیربکس شیر آلات کشویی، در انواع بالابرها (عموماً از گیربکس حلزونی استفاده می شود که برگشت پذیر نیست)، در کشاورزی و خصوصاً آبیاری بارانی از گیربکس افزاینده یا گیربکس پشت تراکتوری نیز گیربکسها کاربرد دارند.
نحوه انتخاب جعبه دنده مزایا و اجزای مختلف جعبه دنده های صنعتی
مشاوره با متخصص: برای اطمینان از انتخاب صحیح، بهتر است با یک متخصص در زمینه گیربکس مشورت کنید.